11.01.2015

Maruti-love og noget om en sej kvindeJeg kan ikke mindes, at jeg i bloggens historie har anbefalet en webshop, men når der er en, der gør det ekstra godt, så formidler jeg det gerne. Jeg vil anbefale jer en webshop, der så dagens lys i starten af december og som virkelig forhandler nogle fine ting til både mor, barn og bolig. Det er littlecolumbine, som fra dag ét har inviteret besøgende indenfor i et univers af lækkerhed. En lækker webløsning med layout, der skaber ro til det vigtigste – nemlig at shoppe amok. Jeg sad selv klar ved tasterne da shoppen blev skudt i gang, for jeg havde set de mest fantastiske sko fra Maruti, som jeg bare MÅTTE eje. Desværre var de væk i min størrelse, så jeg fik ikke noget bestilt. Derfor var glæden enorm, da der var kommet nye forsyninger, og jeg kunne få skoene - de er så fede og behagelige, og jeg kan næsten ikke vente til foråret kommer, og de skal flashes i vildskab. 

Den seje og søde kvinde bag littlecolumbine er Camilla, som i flere år har blogget om mode til mor og barn på camillasfashionlab. Hun fortjener al mulig lykke, succes og skulderklap for sit mod til at følge sit hjerte og springe ud i en tilværelse som selvstændig. Det er f….. sejt gået! 
Jeg kan kun anbefale dig at smutte forbi littlecolumbine - men pas på, det er svært ikke at blive fristet!
PS dette indlæg er hverken sponseret eller skrevet på foranledning af andre. Den er skrevet af mig og giver udelukkende udtryk for mine egen holdning.

2 kommentarer:

Thea sagde ...

Hvordan er de i størrelsen?

Vibs sagde ...

Helt normale-jeg bruger str 41, og det har jeg også bestilt, og de passer perfekt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...