05.08.2014

Barselsgave vol. 2 & 3 og tanker om hjemmegjorte gaver...
Som tidligere skrevet så er der babyboom i vennekredsen, og derfor har jeg haft travlt for at få det hele færdigt. (Kønnet var ukendt til efter fødslen, så jeg var nødt til at vælge kønsneutrale farver til vestene).
Den brune vest og blå futter skal foræres til en barndomsveninde, som fødte en smuk og fin dreng inden vi tog til Italien. Det andet sæt skal gives til en lille fin prinsesse Nanna, som blev født mens vi var i Italien.  Begge sæt blev givet sammen med gavekort til Kære Børn. 

Jeg har lidt svært ved at give hjemmelavede gaver til andre. Ikke fordi jeg er utilfreds med det færdige resultat, men fordi jeg er bange for, at modtagerne skal synes, at jeg slipper for let/billigt om ved det. Derfor føler  jeg, at jeg bliver nødt til at give noget ved siden af, og det er jo egentligt forkert. Jeg bruger en del tid på at lave en vest og et par sokker, og det er kun noget jeg laver til mennesker, som jeg holder af, og som jeg ved, der sætter pris på det. Er det noget pjat, at jeg køber gaver ved siden af det jeg laver, og ville I føle jer snydt over at modtage hjemmelavede gaver?

2 kommentarer:

Simone Østergaard sagde ...

Det er da 100 gange federe at få en gave, som er hjemmelavet - især når det er så fint, det du laver.
Så ved man også, at der er tanker bag gaven. Så drop den dårlige samvittighed og hver tilfreds med at du kan give noget, som ingen andre kan - det i sig selv er da super specielt, og sådan nogle gaver kan man ikke sætte en pris på :)

Vibs sagde ...

Hvor er du sød, og jeg vil for eftertiden give mine hjemmelavede ting med stolthed og glæde..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...