25.06.2014

Egne tøjmærker


Jeg har længe gerne ville have nogle sy-mærker til mine kreationer - både til det tøj, som jeg laver til mig selv og G & M, men også til de ting, jeg giver væk i gave. Jeg synes, at tøjet ser lidt mere færdigt ud med sådan et mærke i, og så bliver det ikke væk.

Nu har jeg fået det gjort - og i dag er de kommet med posten…

Nu ville det jo være vildt fedt, hvis resultatet bare var supergodt - men jeg har det lidt ligesom, når man længe har ventet på noget tøj og flår pakken op som et andet barn for så at opdage, at ens røv er for stor til det, man har bestilt! Som I nok kan fornemme, så er jeg ikke tilfreds med mærkerne…de er slet ikke blevet, som jeg havde forestillet mig, og jeg har egentlig slet ikke lyst til at bruge dem - men nu har jeg ligesom 100 stk. til at ligge, og de skal bruges i en fart, så jeg kan få designet nogle nye…

Jeg kan desværre ikke vise det, som mærket er blevet sat på, da det er en hemmelighed til en lille prinsesse, som endnu ikke er født, men jeg skal nok vise jer gavens indhold, når den er blevet givet.

Ha' en fortsat go' aften...

2 kommentarer:

Simone Østergaard sagde ...

Så slemt er det heller ikke, når først mærket kommer på :)

Vibs sagde ...

Nej det hjalp da det ene hjerte blev udeladt, men er bare ikke tilfreds, og jeg ved allerede nu, hvordan det skal se ud næste gang...1 down, 99 to go;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...